Etologica är utsedd till vinnare av Västernorrlands Kennelklubbs utmärkelse DOD-Y-AWARD i kategorin Årets hundföretag 2016! Jag känner mig stolt, tacksam och har fylld med energi att jobba vidare och utveckla företaget.

Motiveringen lyder:
För mig är företagandet en resa, och jag låter den ta tid för att jag ska hinna ta hänsyn till mig själv och mina egna behov också. Jag bygger inte ett företag, jag bygger ett liv! Det är så lätt att man hoppar på allt på en gång, startar många olika projekt och mitt uppe i allt tappar bort sig själv och sina drömmar.

Jag har varit oerhört nära att bränna ut mig, men tack vare familj, vänner och min coach Kirsi WahlströmBlissum hann jag stanna upp och reflektera över hur jag egentligen vill leva.

Det finns så många fördomar om hur företagare är. De jobbar 200% i veckan, kan dra av allt man köper på företaget och är bara ute efter att tjäna så mycket pengar som möjligt. Men vet ni, så vill inte jag att mitt liv ska se ut!

Jag vill ha energi att hjälpa så många hundar och hundägare som möjligt. För att fylla på energi behöver jag mycket egentid där jag får reflektera och göra saker som ger mig energi. För även om jag älskar att hjälpa hundar och hundägare så tar det väldigt mycket energi för mig att läsa av, känna av, analysera och förmedla min kunskap och insikter till ägarna.

Den största delen av min uppgift som etolog är faktiskt inte att läsa hundarna, det är att coacha ägarna! Att ge dem modet att följa sin magkänsla, sluta oroa sig över vad alla andra tycker och tänker om deras hund och utveckla sin förmåga att förstå och vara mot sin hund. Och när jag får följa deras utveckling och se deras hundar blomma ut är känslan obeskrivlig, det är det som är min mening här på jorden och det som jag vill bygga mitt liv på.

Tack alla som gratulerat till den fina utmärkelsen. Särskilt tack till mina föräldrar som alltid stöttar mig (och passar Aron och resten av djuren när jag är ute och flyger), Malin Kling som finns där för mig även när jag inte är mitt bästa jag och alla hundägare som ger mig förtroendet att hjälpa er och era hundar till ett bättre Hundliv TACK!

Tags:

Comments are closed

Kategorier
Hemsidan drivs av
Arkiv