September 2014: Kursstarter för Klickerkurs samt Vardagsfostran. Mer info här

Augusti 2014: Skogsdagarna i Gussjö (https://www.facebook.com/events/289407924555543/?fref=ts) Hälsa på mig och få rabatt till höstens kurser!

Juli 2014: Valpkurs

April 2014: Workshop Stress hos hund och hundägare under Hundiqs Hundpsykologutbildning, Köping. I samarbete med Anna Eriksson Sawylow.

12 mars 2014: Föreläsning – Vad säger hunden? Härnösands Brukshundklubb.

24 februari 2014: Kursstart Doggie Pilates med klickerträning i samarbete med djursjukgymnast Ann Timan. Veterinärmottagningen Kusthöjden

16 februari 2014: DOG-Y-Mässan, Klass Arena Söråker

8 december 2013: Klickerkurs. Tre träffar, deltagarna väljer själv vad de vill klicka in och vi utformar träningsplan tillsammans. Härnösands brukshundklubb. Anmälan till kurs@harnosandsbk.se.

25 november & 2 december: Introduktion till Klickerträning. Härnösands Brukshundklubb. Anmälan till kurs@harnosandsbk.se.

21 november: Kursstart Doggie Pilates med klickerträning. Med Doggie Pilates tränar man hundens balans och styrka på ett roligt och effektivt sätt! Du får lära dig om hundens fysiologi och anatomi för att träna hundens muskler på rätt sätt i kombination med inlärningsteori och klickerträning för att lära hunden vad den ska göra med pilatesbollen. Kursen hålls i Veterinärmottagningen Kusthöjdens lokaler och ges i samarbete med djursjukgymnast Ann Timan. Anmälan till anna-maria.svedberg@hotmail.com.

6 oktober: Anna-Maria tjänstgjorde som figurant under MH på Timrå Brukshundklubb

2 oktober: Kursstart Doggie Pilates med introduktion till inlärningsteori och klickerträning! Med Doggie Pilates tränar man hundens balans och styrka på ett roligt och effektivt sätt! Du får lära dig om hundens fysiologi och anatomi för att träna hundens muskler på rätt sätt i kombination med inlärningsteori och klickerträning för att lära hunden vad den ska göra med pilatesbollen. Kursen hålls i Veterinärmottagningen Kusthöjdens lokaler och ges i samarbete med djursjukgymnast Ann Timan.

28 september: Bortre Köpmangatans dag i Härnösand! Anna-Maria fanns på plats och berättade om Etologicas tjänster och delade ut flygblad.

IMG_9557Ann Timan, djurskjugymnast, tränar Doggie Pilates med sin hund Challe.