Träffar för valpar från 12 veckor till ca 6 månader

Vad härligt med en ny fyrbent familjemedlem! Valptiden går snabbt förbi och det är mycket som ska hinnas med. Förutom att lära känna sin nya familj ska valpen vänjas vid att besöka nya miljöer, lära känna nya människor och djur, följa med på promenader i koppel, få klorna klippta och pälsen borstad.

Det kan lätt bli överväldigande för dig som valpägare, även om du haft valp innan. Det kan därför vara bra att träffa andra valpägare i samma situation och få hjälp med att träna det just du och din valp behöver. Tillsammans går vi igenom valpens utveckling och inläring samtidigt som vi tränar och leker med valparna för att bygga en trygg grund för era relation tillsammans.

Etologicas drop-in Valpis hålls på måndagskvällar, udda veckor, med start 28 augusti fram till 18 december klockan 18.00-19.30. Totalt 9 träffar men du kommer de gånger du kan och betalar 200 kr per gång. Max 6 valpar/träff, föranmälan via SMS till 070-175 73 87.

Vi ses på Kusthöjden i Härnösand. Vi är utomhus när vädret tillåter, annars inne i Etologicas lokal på Sälstensgränd 24.

När din valp vuxit ur valpis kan ni delta på Etologicas Unghunds-lekis istället!