Träffar för unghundar från ca 6 månader till ca 18 månader

Valptiden är förbi men än är din hund inte vuxen. Det händer mycket både utanpå och inombords, och man får inte glömma att alla hundar är egna individer som utvecklas i ojämn takt. Ena dagen är unghunden självsäker och vill stå på egen tass, för att i nästa stund bli rädd för soptunnan ni gått förbi varje promenad utan problem. Din hund som var lyhörd och snabblärd igår kan inte längre lyssna på sitt, ligg eller kom.

Under Etologicas Unghundslekis träffas vi och har roligt med våra unghundar! Vi besöker nya miljöer, tränar olika färdigheter som att sitta eller komma när man ropar och fortsätter att utvecklas tillsammans. En och annan andningsövning för er unghundsägare kan också ingå ;)

Etologicas Unghunds-lekis hålls på måndagskvällar, jämna veckor, med start 4 september fram till 11 december klockan 18.00-19.30. Totalt 8 träffar men du kommer de gånger du kan och betalar 200 kr per gång. Max 6 unghundar/träff, föranmälan via SMS till 070-175 73 87.

Vi ses på Kusthöjden i Härnösand. Vi är utomhus när vädret tillåter, annars inne i Etologicas lokal på Sälstensgränd 24.